Kiertotalouden työpaikat

Tutustu nopeasti kehittyvään kiertotalousyhtiöön ja jätä meille hakemuksesi!

Kierotalous työpaikat esittellyssä. Neljä Syklon työntekijää seisoo ja katsoo kohti jätteidenlajittelulaitosta Ruskossa.

Kiertotalouden työpaikat Syklolla

Olemme tällä hetkellä Pohjois-Suomen merkittävin kiertotaloustoimija. Tulemme kasvamaan ja kehittämään toimintaamme merkittävästi kiertotalousasteen nostamiseksi sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Nopeasti kehittyvänä kiertotalouden työpaikkana Syklo tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä aina jätteiden lajittelulaitoksen työtehtävistä kiertotalouden innovaatioiden kehittämiseen. Teemme aidosti töitä puhtaamman tulevaisuuden hyväksi. Yhtiössämme on käytössä laajat henkilöstöedut, muun muassa e-passi, pyöräetu ja kattavat työterveyden palvelut.

Jätä hakemuksesi!

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä merkityksellisen työn parissa. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja ovat innostuneita työstään. Meillä saa luoda rohkeasti uutta ja menestyä.

Tutustu avoimiin paikkoihimme tai häikäise meidät avoimella hakemuksellasi. Voit aina laittaa meille viestiä, niin jutellaan lisää erilaisista mahdollisuuksista.

Avoin hakemus

Kiertotalous työpaikat Syklossa. Kolme Syklon työntekijää kävelee lajittelulaitoksen pihalla.

Ihmisen kokoisia ratkaisuja maailmanluokan ongelmiin

Syklo tarjoaa mahdollisuuden liittyä tasavertaiseen ja monimuotoiseen organisaatioon. Avainsanamme ovat inhimillisyys, rohkeus ja ketteryys.

Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja käyttää osaamistaan sekä intohimoaan konkreettiseen tekemiseen. Haastamme itsemme ja kumppanimme tekemään perinteiset yritys- ja organisaatiorajat ylittävää ja osallistavaa tiimityötä. Tule mukaan joukkoomme ja ole osa kiertotalouden sankaritarinaa.

Olemme Oulun Energian tytäryhtiö. Liiketoimintamme yhtiöitettiin kesäkuussa 2022.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Kiertotalousasiantuntijamme auttavat sinunkin yrityksesi kohti tehokkaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Lue lisää

Toimistotyöntekijä Syklossa. Puhelin ja tietkone ihmisen kädessä.

Toimistot

Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu

Pohjoisesplanadi 39,
00100 Helsinki

Jätteiden vastaanotto. Kaksi Syklon työntekijää nostaa jätettä.

Jätteiden vastaanotto

Ruskonseläntie 21,
90620 Oulu

Kerkkolankatu 40,
05800 Hyvinkää