kestävyys - Syklo

Meistä

Ihmisen kokoisia ratkaisuja maailmanluokan ongelmiin.

Avainluvut

22 milj.
euroa

Liikevaihto

260 000
tonnia

Vuosittain käsiteltävä jätemäärä

70 000
tonnia

Vuosittain käsiteltävä tuhkamäärä

300 000
ihmiseltä

Vastaanotetaan vuosittain yhdyskuntajätteet

Syklo – kestävä kasvu

Ihmisen kokoisia ratkaisuja maailmanluokan ongelmiin


Meistä kiertotalous kuuluu kaikille. Tarjoamme yrityksille matalan kynnyksen työkalut tulla osaksi kiertotalouden suurta sykliä. Autamme asiakkaitamme luomaan parhaat käytännöt jätteiden ja materiaalivirtojen käsittelyyn sekä logistiikkaan, joita kestävä kasvu tukee.

Me Syklossa uskomme, että voimme tehdä tulevaisuudesta paremman omalla toiminnallamme. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja seuraamme kiertotalouden viimeisimpiä virtauksia, jotta matka kohti kestävämpää tulevaisuutta olisi nopeampaa. Ohjaamme asiakkaitamme kohti kestävää kasvua ja puhtaampaa tulevaisuutta.

Syklo – kestävä kasvu ja liiketoiminta

Syklo on kiertotalouden edelläkävijä

Syklo tarjoaa erinomaisen pohjan uusien kiertotalousratkaisujen kehittämiselle: uusinta teknologiaa edustava lajittelulaitoksemme Ruskossa käsittelee jo vuodessa 100 000 tonnia jätettä. Laitos erottelee jätteen joukosta kierrätettäviksi soveltuvat raaka-aineet ja SRF-kierrätyspolttoaineen. Yhdyskuntajätteet muuttuvat vastuullisesti tuotetuksi energiaksi Oulun Energian Ekovoimalaitoksessa. Tulevaisuudessa ohjaamme jätteet hyötykäyttöön nykyistäkin tehokkaammin.

Tulevaisuudessa investoimme merkittävästi kiertotalouden uusiin keinoihin ja koko toimialan kasvattamiseen. Haemme aktiivisesti kumppaneita ja uutta osaamista Suomesta ja kansainvälisesti. Tavoitteemme on tarjota laaja ja kattava palveluverkosto yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Syklo – kestävää kasvua

Kulttuuri ja ympäristökädenjälki

Syklo on tasavertainen ja monimuotoinen organisaatio. Keskeisiä arvojamme ovat inhimillisyys, yrittäjyys, rohkeus ja ketteryys. Haluamme olla merkityksellinen työnantaja, jonka liiketoiminta tarjoaa aidosti vaikuttavia mahdollisuuksia kiertotalouden sankareille.

Annamme jokaisen olla oma itsensä ja valjastaa niin osaamisensa kuin intohimonsakin konkreettiseen tekemiseen hyvin johdetussa organisaatiossa. Haastamme itsemme ja kumppanimme  tekemään perinteiset yritys- ja organisaatiohimmelit ylittävää ja osallistavaa tiimityötä. Toimintaamme leimaa ilo, usko ja kyky parempaan sekä halu tehdä konkreettisia hyviä tekoja.

Vastuullisuus ohjaa koko arvoketjuamme. Pienennämme kasvihuonepäästöjä vähentämällä neitseellisten materiaalien käyttöä ja korvaamme fossiilisia polttoaineita kehittämällä bio- ja jätepohjaisia vaihtoehtoja. Tahdomme kasvattaa materiaalien ja raaka-aineiden kierrätysastetta merkittävästi ohjaamalla jätteet hyötykäyttöön sekä jalostamalla niitä uusiksi materiaaleiksi ja tuotteiksi.

Vastuullisuustavoitteemme

x3

Kierrätysaste 2025 mennessä

100 000 tn

Säästetyt kasvihuonekaasupäästöt
per vuosi

kestävä kasvu – Syklo

Ekosysteemit

Syklon toiminnan ytimessä on kaksi kasvun ekosysteemiä.

Rakennusmateriaalien kiertojen sulkeminen

Biovirroista hyödyntäminen

Lue lisää ekosysteemeistä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Kiertotalousasiantuntijamme auttavat sinunkin yrityksesi kohti tehokkaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Syklon toimipiste Oulu

Syklo Oulu

Käyntiosoite
Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu

Ruskonseläntie 21, 
90620 Oulu

Syklon toimipiste Helsinki

Syklo Helsinki

Käyntiosoite
Pohjoisesplanadi 39, 00100 Helsinki