Vastuullisuus

Tutustu vastuullisuuden pääteemoihimme!

Vastuullisuuden pääteemat

Syklo on tasavertainen ja monimuotoinen organisaatio. Keskeisiä arvojamme ovat inhimillisyys, yrittäjyys, rohkeus ja ketteryys. Haluamme olla merkityksellinen työnantaja, jonka liiketoiminta tarjoaa aidosti vaikuttavia mahdollisuuksia kiertotalouden sankareille.

Vastuullisuus ohjaa koko arvoketjuamme. Pienennämme kasvihuonepäästöjä vähentämällä neitseellisten materiaalien käyttöä ja korvaamme fossiilisia polttoaineita kehittämällä bio- ja jätepohjaisia vaihtoehtoja. Tahdomme kasvattaa materiaalien ja raaka-aineiden kierrätysastetta merkittävästi ohjaamalla jätteet hyötykäyttöön sekä jalostamalla niitä uusiksi materiaaleiksi ja tuotteiksi.

Tutustu vastuullisuuden pääteemoihimme alta!

Ihminen maalaa taulua, jossa on vaaleanpunaista, keltaista ja sinistä.

Ihmiset

Haluamme olla Suomen energisin työpaikka. Annamme jokaisen olla oma itsensä ja valjastaa niin osaamisensa kuin intohimonsakin konkreettiseen tekemiseen hyvin johdetussa organisaatiossa. Haastamme itsemme ja kumppanimme tekemään perinteiset yritys- ja organisaatiohimmelit ylittävää ja osallistavaa tiimityötä. Toimintaamme leimaa ilo, usko ja kyky parempaan sekä halu tehdä konkreettisia hyviä tekoja.

Työntekijä seisoo ja katsoo lampulla laitteita työturvallisuusvaatteet ja välineet päälle puettuna.

Työturvallisuus

Haluamme taata työntekijöillemme ja urakoitsijoillemme sataprosenttisen turvalliset työpäivät. Vuonna 2023 kehitimme erityisesti työturvallisuuskulttuuriamme ja ennakoivaa turvallisuustyötämme. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon paitsi oman henkilöstömme myös urakoitsijoidemme työturvallisuuden.

Nuori ihminen katsoo auton ikkunasta ja hymyilee.

Olemme lähellä asiakasta

Olemme asettaneet strategiseksi suunnaksemme olla lähellä asiakasta. Kuuntelemme, ennakoimme ja vastaamme asiakkaamme tarpeisiin. Meille on myös ensisijaisen tärkeää, että asiakkaamme luottavat vastuulli­seen toimintaamme ja arvostavat panostamme paikallisena hyvinvoinnin rakentajana.

Nuori ihminen juoksee kesäisessä metsässä.

Edistämme eettisiä ja vastuullisia toimintatapoja toimitusketjussamme

Teemme toimittajiemme kanssa tiivistä yhteistyötä kehittääksemme koko toimitusketjumme vastuullisuutta. Edellytämme kaikilta kumppaneiltamme sitoutumista omistajamme Oulun Energian toimittajien eettisiin toimintaohjeisiin.

Jätteiden lajittelua kuvattuna ilmasta.

Vuosi- ja vastuullisuusraportointi

Tarkastelemme talouttamme sekä vastuullisuustoimiamme osana Oulun Energian Vuosi ja Vastuullisuus 2023 -raporttia.

Toimistotyöntekijä Syklossa. Puhelin ja tietkone ihmisen kädessä.

Toimistot

Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu

Pohjoisesplanadi 39,
00100 Helsinki

Jätteiden vastaanotto. Kaksi Syklon työntekijää nostaa jätettä.

Jätteiden vastaanotto

Ruskonseläntie 21,
90620 Oulu

Kerkkolankatu 40,
05800 Hyvinkää