Kiertotalouden edelläkävijät

Keitä ovat Syklon osaavat edelläkävijät, joiden käsissä parempi huominen ja suurempi kiertotalousaste lepää? Tutustu kiertotalouden edelläkävijöihin ja tule mukaamme pyöräyttämään maailma paremmalle kiertoradalle!

Operaatiopäällikkö Jukka Rissanen

Syklon operaatiopäällikkö Jukka Rissanen
Syklon operaatiopäällikkö Jukka Rissanen

Olen Jukka Rissanen, 40-vuotias tuotantotalouden insinööri. Toimin Syklolla operaatiopäällikkönä asiakkuuksien palveluiden toteuttamisesta, alihankinta toiminnasta sekä logistiikan toteuttamisesta. Saan siis toimia laaja-alaisesti sekä päivittäisessä toiminnan organisoinnissa kentällä että asiakasrajapinnassa.

Syklolla olen erityisen ylpeä siitä, että saan olla osana tiimiä, joka välittää jokaisesta yksilöstä huomioiden, auttaen ja tukien kaikissa arjen haasteissa. Tämän tiimin mukana on mahtavaa olla rakentamassa ratkaisuja, joilla voidaan vahvistaa luontoa ja luoda parempaa huomista.💚

Arkipäivän supervoimani on kyky nauttia työnteosta ja erinomaisen tiimin seurasta. Kun töistä voi lähteä hyvillä mielin, sujuu siviilielämäkin positiivinen virne kasvoilla. Jääkiekkotermein voitaisiin sanoa, että tehdään työt tosissaan (pidetään lapa jäässä), mutta ei puristeta mailaa. 

Kiertotalouspäällikkö Heikki Harju-Autti

Syklon kiertotalouspäällikkö Heikki Harju-Autti
Syklon kiertotalouspäällikkö Heikki Harju-Autti

Kiertotalouspäällikkö Hekki Harju-Autin työtehtävät ovat monipuoliset, niihin kuuluvat muun muassa asiakkuuksista ja yhteistöistä vastaaminen, joka tarkoittaa käytännössä Oulun Energian ekovoimalaitoksen jätehankinnoista huolehtimista. 

Näiden tehtävien lisäksi Heikki vastaa Syklolla esimerkiksi tuhkan hankinnasta ja käsittelystä. Tämä tarkoittaa käsittelypalvelun tuottamista Oulun Energian voimalaitoksille. Heikin työajasta suurin osa hoituu toimistolta, mutta Heikkiin voi törmätä myös Ruskon jätteidenlajittelu laitoksella.

Erityisen ylpeä Heikki on Syklolla matkasta, joka on kuljettu ideoista ja selvityksistä tähän pisteeseen ja koko yhteiskunnan osalta merkittävästä työstä. ”Minusta on hienoa saada työskennellä ympäristön sekä meidän kaikkien tulevaisuuden osalta tärkeän asian parissa”.

Mutta mikä on Heikin arkipäivän supervoima? ”Arkipäivän supervoimani – kahvin lisäksi – on ehdottomasti se, että koen kiertotalouden merkitykselliseksi ja saan tarjota tähän liittyen asiakkaille optimaalisia ratkaisuja. Lisäksi se, että olen ollut konkreettisesti mukana Syklon kehittämisessä koko matkan ajan antaa merkitystä työlle”.

Tuotantoinsinööri Antti Mattila

Syklon tuotantoinsinööri Antti Mattila
Syklon tuotantoinsinööri Antti Mattila

Terve! Olen Antti Mattila ja toimin Syklolla tuotantoinsinöörinä. Vastaan päätoimisesti Syklon jätteidenlajittelulaitoksen kunnossapidosta ja käytettävyydestä sekä teknisistä kehityshankkeista. Lisäksi teen laajasti muita kiertotalouteen ja lajittelulaitoksen toimintaan liittyviä tehtäviä, kuten hankintaa, laadunhallintaa ja raportointia. 

Olen erityisen ylpeä Syklolla siitä, kun saan olla mukana kiertotaloustoiminnassa, jonka vaikutus näkyy meidän kaikkien arjessa. Töissä arkipäivän supervoima on mahtava, yhteen hiileen puhaltava työporukka. 

Työnjohtoharjoittelija Elle Niemistö 

Syklon työnjohtoharjoittelija Elle Niemistö
Syklon työnjohtoharjoittelija Elle Niemistö

Moikka! Oon Elle Niemistö ja tuore ympäristötekniikan kandidaatti. Toimin Syklolla tänä kesänä työnjohtoharjoittelijana monipuolisissa työtehtävissä. Kokemusta löytyy kuitenkin täällä työskentelystä enemmänkin, sillä viime kesän toimin pääosin käyttötehtävissä ja kevään työskentelin osa-aikaisena opintojeni ohella.

Päätehtäväni tänä kesänä on tuurata tuotantopäällikön ja -insinöörin tehtävissä heidän lomiensa ajan. Muuten työtehtäviini on kuulunut mm. kesäläisten perehdytystä, ohjeiden päivittämistä, riskiarviointia, kehityshankkeiden suunnitteluun osallistumista ja huoltorevisioiden järjestelyä. Oon saanut vaikuttaa myös paljon mun työnkuvaan! 🛠

Syklolla olen erityisen ylpeä siitä, miten taitavaa ja osaavaa porukkaa meiltä löytyykään! Joka ikinen päivä oon saanut oppia ihan valtavan määrän kaikkea uutta ja mielenkiintosta! 🔥

Tällä hetkellä arkipäivän supervoimani on ehdottomasti loputtomalta tuntuva kiinnostukseni kiertotaloutta ja jätehuoltoa kohtaan. Parasta onkin päästä tekemään näiden eteen tekoja päivittäin! ♻️💚

Tuotantopäällikkö Saara Palo-oja

Syklon tuotantopäällikkö Saara Palo-oja
Syklon tuotantopäällikkö Saara Palo-oja

Heippa! Olen Saara Palo-oja ja toimin tuotantopäällikkönä Syklon jätteiden lajittelulaitoksella Ruskossa. 👷‍♀️♻️

Vastuulleni kuuluu laitoksen tuotannon suunnittelu, henkilöresursointi ja tekniset kehityshankkeet. Tiimiini kuuluu 7 henkilöä. Uuden laitoksen parissa kuluu aikaa turvallisuuden kehittämiseen ja lajitteluprosessia parantavien ratkaisujen hakemiseen. 

Syklossa olen ylpeä siitä, miten hyvin kaikki ovat oppineet työskentelemään uuden prosessin parissa ja haastavissa työolosuhteissa. Arjen supervoimani on monipuoliset harrastukset ja hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. 

Etkö löytänyt etsimääsi? – Ei hätää, listaus päivittyy uusilla työntekijäesittelyillä kuukausittain!


Ota yhteyttä meihin!

Syklo – tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan hermolla kiertotalouden uusista virtauksista.