Yksittäisten jakeiden vastaanotto

Vastaanotamme sekä käsittelemme yksittäisiä jakeita, kuten suuria muoviputkia, maatalousmuoveja, kalvomuoveja sekä kipsilevyjä.

Muoviputket, maatalousmuovit, kipsi, villa ja huopa

Vastaanotamme sekä käsittelemme monipuolisesti yritysasiakkaiden yksittäisiä kierrätysjakeita sekä haasteellisia jätteitä, jotka ovat aiemmin päätyneet esimerkiksi massapolttoon. Näitä ovat muun muassa kipsilevyt, villa, huopakatot, muoviputket ja erilaiset kalvomuovit. Tarkempi esittely vastaanotettavista jakeista löytyy tältä sivulta.

Suuria kierrätysmuoviputkia kasassa.

Putket ja putkimateriaalit sekatoimituksena

Otamme vastaan puhtaita sekä vähäisen määrän epäpuhtauksia sisältäviä sekalaisia hd-pe, pvc ja pp-laatuisia muoviputkieriä. Pääsääntönä on, että muoviputkien tulee olla tunnistettavissa. Putket voi toimittaa sekaeränä.

Arvioimme jakeiden laadun aina kuormakohtaisesti. Erottelemme kuormasta tarpeeksi puhtaat, jatkojalostukseen kelpaavat muoviputket, jonka jälkeen ne jatkavat matkaansa omille kierrätysreiteilleen jatkojalostukseen muun muassa uudeksi muoviksi.

HDPE (High-density polyethylene)

HDPE-laatuisia muoviputkia ovat muun muassa rakentamisessa käytetyt erilaiset vesiputket, vesihuoltoputket ja kaasuputket.

PVC (Polyvinyylikloridi)

PVC-laatuisia putkia ovat muun muassa ruskeat ja harmaat muoviputket, kuten viemäri- ja vesijohtoputket.

PP (Polypropeeni)

PP-laatuiset muoviputket ovat rakentamisessa käytettyjä muoviputkia. PP-laatuiset muoviputket ovat yleisiä muun muassa lämmitysjärjestelmissä, lattialämmityksessä ja polttoaineiden käsittelyssä.

Kaukolämpöputket

Kaukolämpöputket ja muut kaksoiskomponenttiputket, joissa polyuretaanieristys teräsputken ympärillä. Putket voi toimittaa sellaisenaan.

Vanhoja maatalousmuoveja kasassa maatalon pihalla.

Maatalousmuovit ja kalvomuovit

Otamme vastaan puhtaita sekä epäpuhtauksia sisältäviä sekalaisia hd-pe (High-density polyethylene) ja ld-pe (Low-density polyethylene) -laatuisia maatalousmuoveja sekä niihin verrattavissa olevia kalvomuoveja.

Muovierän laatu ja maksettava hinta määräytyy pääasiassa muovien puhtauden mukaisesti. Jos muoveihin on kiinnittyneenä verkkoa tai niissä olevien vierasainejäämien määrä on korkea, määrittelemme muovierän laadun sekä hinnan tapauskohtaisesti.

Kaikki kierrätykseen kelpaavat muovit jatkavat matkaansa kierrätykseen uusiksi muovituotteiksi. Kierrätykseen kelpaamattomasta osasta valmistetaan kierrätyspolttoainetta.

Kipsilevyjä pinossa Syklon varastolla.

Kipsi ja kipsilevyt

Otamme vastaan puhdasta kipsiä ja kipsilevyjä. Kipsissä saa olla kiinnittyneenä pieniä kiinnikemateriaaleja mutta esimerkiksi laattoja ei saa olla kiinnittyneenä.

Kipsin laatuun ei vaikuta jos se on kastunut. Pääsääntönä on, että kipsi on käsiteltävissä paloina.

Meillä eroteltu kipsi jatkaa matkaansa kumppanillemme, joka käyttää sitä muun muassa uusien Gyproc-levyjen raaka-aineena.

Vaativia jakeita lastataan kuormalavalle.

Vaativien jakeiden erityiskäsittely

Voit tiedustella meiltä myös seuraavien jakeiden vastaanottoa ja jatkokäsittelyä:

  • kattohuopa ja muut bitumi-tuotteet
  • isokokoiset lasikuitukappaleet
  • erilaatuiset lasijakeet
  • lasivilla ja villa
Syklon toimipiste Oulu

Syklo Oulu

Käyntiosoite
Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu

Ruskonseläntie 21, 
90620 Oulu

Syklon toimipiste Helsinki

Syklo Helsinki

Käyntiosoite
Pohjoisesplanadi 39, 00100 Helsinki