Antti Mattilan ura etenee projektipäällikkyyteen

Syklon tiimin tuotantoinsinööri Antti Mattilan rooli muuttuu kesäkuun alussa projektipäälliköksi. Tähän asti Antti on johtanut Ruskon lajittelulaitoksen kunnossapitotoimintaa ja vastannut erilaisista kehityshankkeista.

Yhtiöllä on kasvustrategian mukaisesti vahva tavoitetila panostaa ja investoida uusiin tuotantoteknologioihin toiminnan volyymin, saannon ja kierrätysasteen kehittämiseksi. Antin nimityksen myötä saamme projektitoteutuksiin omasta tiimistä vahvan osaajan, joka tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä vastikään aloittaneen Head of Technology Petteri Asikaisen ja toki muunkin Syklo-tiimin kanssa. Petteri johtaa Syklon teknologian kehitystoimintaa ja nyt Antti tulee vahvasti tukemaan sitä sekä ottaa vastuulleen tiettyjen projektien esiselvitykset sekä toteuttamisen. Ottaen huomioon Syklon investointisuunnitelmien ison määrän ja hankkeiden koon, tulemme luonnollisesti tarvitsemaan myös ulkoisia resursseja toteutuksen tueksi.

”On mahtava päästä tukemaan koko Syklon tiimiä kasvustrategian toteuttamisessa ja olla kehittämässä tulevaisuuden kierrätysteknologioiden käyttöönottoa Syklon toiminnassa”, kommentoi Antti uutta rooliaan ja ajatuksiaan siihen liittyen.

Jatkossakin Antti tulee raportoimaan kiertotalouspäällikkö Heikki Harju-Autille. ”Antti on osoittanut olevansa hyvä tiimipelaaja, ja teknologian kehittämisestä vahvasti motivoitunut ammattilainen, joka tuntee erinomaisesti erilaisia teknologioita ja pystyy toimimaan myös kansainvälisessä toimintaympäristössä”, sanoo Heikki Harju-Autti. 

Syklon toiminnan keskiössä on matalaan hierarkiaan perustuva vahva ja saumaton tiimityö. Tätä on tarkoitus kehittää yhä paremmaksi, jotta voimme yhdessä vastata toimialan nopeaan kehitykseen. Antin aikaisemmin hoitama kunnossapitotoiminta on uudelleenorganisoitu tuotantopäällikkö Elle Niemistön toimesta. Tässä työssä on ollut tiiviisti mukana myös Eetu Hämäläinen ja Jyrki Mäkelä.

”Upeaa, että voimme edistää Antin urakehitystä uudella projektipäällikön roolilla ja tarjota hänelle hienon mahdollisuuden tehdä iso, pysyvä positiivinen kädenjälki vahvassa murroksessa olevan kiertotalouskentän kehittämisessä. Toivotan Antille onnea uuteen tehtävään ja tsemppiä koko tiimille uusien investointien suunnittelussa ja toimeenpanossa!”, kuvailee Teemu Koskela tunnelmiaan.

Yhteystiedot:

Antti Mattila

Projektipäällikkö

040 526 1236

antti.mattila@syklo.fi

Toimistotyöntekijä Syklossa. Puhelin ja tietkone ihmisen kädessä.

Toimistot

Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu

Pohjoisesplanadi 39,
00100 Helsinki

Jätteiden vastaanotto. Kaksi Syklon työntekijää nostaa jätettä.

Jätteiden vastaanotto

Ruskonseläntie 21,
90620 Oulu

Kerkkolankatu 40,
05800 Hyvinkää