Syklon Head of Technology Petteri Asikainen

Syklon tiimi sai kesäkuun alussa 2023 uuden vahvistuksen, kun kokenut kiertotalousosaaja, insinööri Petteri Asikainen liittyy joukkueeseen. Petterin roolina on johtaa yhtiön teknologiakehitystä sekä teknologisten investointien valmistelua sekä toimeenpanoa.

Petteri on viimeksi toiminut kehityspäällikkönä Remeolla, jossa vastasi kiertotalousteknologiaratkaisujen kehittämisestä, projektien esiselvityksistä sekä kilpailutuksista ja ohjasi valittuja partnereita projektien toimeenpanossa ja käyttöönotoissa. Hän on tätä ennen toiminut teollisten investointihyödykkeiden myynti-, suunnittelu- ja projektinhoitotehtävissä Valmetilla, Marioffilla, Hägglunds Drivesilla sekä Metsolla. Petterillä on aiemman työuran myötä myös kansainvälistä asiakas- ja projektikokemusta.

Kiertotalouskenttä on keskellä isoa murrosta, kun erilaisia materiaalijalostusratkaisuja kehitetään maailmanlaajuisesti kiihtyvällä vauhdilla. Olemme Syklossa jo tutkineet paljon erilaisia ratkaisuja, ja todenneet erilaisten teknisten sovellusten kypsyysasteen olevan varsin kirjava. Olemme myös nähneet, kuinka useissa maailmankolkissa kiertotalousajattelu on vielä hyvin heikkoa. Kun yhdistämme tähän taustaan Syklon kunnianhimoisen kasvustrategian, aikaansaamme herkullisen paketin Syklon teknologiakattauksen kehittämiseen!

”Positiivinen mielikuva yhtiöstä, sen ennakkoluuloton suhtautuminen kierrätysteollisuuden kehittämiseen sekä yrityksen kasvutavoitteet, jotka takaavat mielenkiintoista tekemistä vuosiksi eteenpäin”, toteaa Petteri syistä, jotka saivat kiinnostumaan Syklosta, ja joiden myötä halusi liittyä joukkueeseemme.

Petteri asuu Itä-Uudellamaalla Pukkilassa ja hänen asemapaikkansa on Helsingin toimisto, ja häntä tullaan näkemään myös Ruskossa. Petterin perheeseen kuuluu kaksi teini-ikäistä poikaa ja vapaa-aika kuluu moporemonttien ja moottoripyöräilyn parissa. Myös ulkoilu sekä musiikki- ja soittoharrastus ovat Petterille tärkeitä vapaa-ajanviettotapoja.

Yhteystiedot:

Petteri Asikainen

Head of Technology

040 6104 530
petteri.asikainen@syklo.fi

Toimistotyöntekijä Syklossa. Puhelin ja tietkone ihmisen kädessä.

Toimistot

Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu

Pohjoisesplanadi 39,
00100 Helsinki

Jätteiden vastaanotto. Kaksi Syklon työntekijää nostaa jätettä.

Jätteiden vastaanotto

Ruskonseläntie 21,
90620 Oulu

Kerkkolankatu 40,
05800 Hyvinkää