Elle Niemistö valittu Syklon tuotantopäälliköksi

Oulun lajittelulaitoksen uudeksi tuotantopäälliköksi on valittu ympäristötekniikan kandidaatti Elle Niemistö. Niemistö aloittaa tehtävässä 1.5.2023.

Niemistö toimi aikaisemmin Syklon jätteiden lajittelulaitoksella työnjohtoharjoittelijana. Kokemusta hän on lisäksi ehtinyt kerryttää useista muista tehtävistä yhtiössä.

”Kesän 2022 toimin kokoaikaisena lajittelulaitoksen työnjohtoharjoittelijana ja kesän 2021 käyttötehtävissä. Muun osan ajasta olen työskennellyt Syklolla opintojeni ohessa osa-aikaisena. Näiden lisäksi työkokemusta on kertynyt myös muualta jätehuollon parista aiempina opintovuosina.”

Aikaisempi kokemus lajittelulaitoksen eri toiminnoista on vahvistanut Niemistön näkemystä siitä, mitä toimintojen kehittämiseksi tarvitaan.

”Työnjohtoharjoittelijana olen ollut monessa mukana ja päässyt keräämään monipuolista kokemusta laitoksen kaikista työtehtävistä. Tuotantopäällikkönä kuitenkin pääsen keskittymään täysillä tuotantoon, kunnossapitoon ja näiden kehittämiseen, sekä kaikkeen mitä toimintojen taustalta löytyy.”

Niemistö nimeää tavoitteekseen muun muassa laitoksen käytettävyyden nostamisen, tuotteiden laadun parantamisen sekä työturvallisuuden kehittämisen.

Lajittelulaitoksen kunnossapidon kehittämiseksi alkuvuoden osalta tehdyt toimet Niemistö nostaa yhdeksi keskeisimmistä onnistumisista koko tiimin osalta.

”Lajittelulaitoksen kunnossapito on mennyt paljon eteenpäin tässä vuoden aikana ja sitä tullaan ehdottomasti kehittämään edelleen. Sillä kun on valtava merkitys laitoksen käytettävyyteen. Haluan myös vahvistaa tiimityöskentelyä yhä edelleen saadaksemme kehitettyä prosessia paremmaksi yhdessä!”

Elle Niemistöön voi olla yhteydessä monipuolisesti lajittelulaitokseen liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi tuotantoon, turvallisuuteen tai ympäristöasioihin liittyen.


Yhteystiedot:

Elle Niemistö

Tuotantopäällikkö

040 686 2933

elle.niemisto@syklo.fi

Toimistotyöntekijä Syklossa. Puhelin ja tietkone ihmisen kädessä.

Toimistot

Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu

Pohjoisesplanadi 39,
00100 Helsinki

Jätteiden vastaanotto. Kaksi Syklon työntekijää nostaa jätettä.

Jätteiden vastaanotto

Ruskonseläntie 21,
90620 Oulu

Kerkkolankatu 40,
05800 Hyvinkää