Syklon operatiiviseksi johtajaksi valittu Mikko Kokkonen

Syklon operatiivisena johtajana aloitti tammikuussa insinööri ja kokenut kiertotalousammattilainen Mikko Kokkonen. Mikko tulee vastaamaan Syklon lajittelu- ja käsittelyliiketoiminnasta sekä uusien suunniteltujen käsittelypaikkojen kehittämisestä ja haltuunotosta.

Syklon operatiivisena johtajana aloitti tammikuun alussa insinööri ja kokenut kiertotalousammattilainen Mikko Kokkonen. Mikko vastaa Syklon lajittelu- ja käsittelyliiketoiminnasta sekä uusien suunniteltujen käsittelypaikkojen kehittämisestä ja haltuunotosta.

Mikko on aiemmin toiminut Lassila & Tikanojalla Teollisuuspalvelut -yksikön päällikkönä, johtaen noin 80 henkilön organisaatiota tulosvastuullisesti. Hänellä on laaja kokemus kehitysprojekteista, myynnistä ja myynnin johtamisesta.

”Päädyin alun perin kiertotalouden pariin sattumusten kautta ja ihastuin alaan heti. Minua kiertotaloudessa motivoi se, että voin luoda parempaa tulevaisuutta vihreät arvot edellä. Syklossa on koossa todella hyvä ja ketterä porukka, joilla kaikilla on mahtava drive päällä. Juuri tiimin henki ja yhteinen päämäärä sytytti minut”, Mikko summaa.

Mikon asemapaikka on Helsingin toimisto. Häntä tullaan näkemään myös Ruskon lajittelulaitoksella Oulussa. Sykloon siirtymisessä Mikko odottaa ennen kaikkea Syklon tarjoamia mahdollisuuksia olla mukana nopeasti kehittyvässä organisaatiossa:

”On todella hienoa päästä kasvamaan organisaation mukana ja kehittämään omaa kiertotalousosaamista sekä vetämään tulevaisuuden hankkeita. Odotan, että pääsen kehittämään laitospuolta, jätteiden jatkojalostusta sekä toteuttaa merkityksellisiä uusia innovaatioita.”

Syklo on tällä hetkellä nopeasti kehittyvässä vaiheessa, jossa se vahvistaa asemaa Oulun toiminnoissa ja tavoittelemme samalla kasvua kansallisilla ja osin kansainvälisilläkin markkinoilla uusien kierrätysratkaisujen parissa.

”Mikko tuo Sykloon vahvaa kokemusta ja näkemystä. Olemme innoissamme saadessamme hänet mukaan tiimiimme. Hänen tulonsa myötä Syklo vahvistaa asemiaan kehittyvillä markkinoilla ja jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista”, kertoo Syklon toimitusjohtaja Teemu Koskela.

Löydä urasi kiertotalouden parissa!

Tutustu kiertotalousalaan ja liity kiertotalouden kärkijoukkoon.

Toimistotyöntekijä Syklossa. Puhelin ja tietkone ihmisen kädessä.

Toimistot

Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu

Pohjoisesplanadi 39,
00100 Helsinki

Jätteiden vastaanotto. Kaksi Syklon työntekijää nostaa jätettä.

Jätteiden vastaanotto

Ruskonseläntie 21,
90620 Oulu

Kerkkolankatu 40,
05800 Hyvinkää