Laura Kemppainen aloitti Syklon asiakkuuspäällikkönä

Syklon asiakkuuspäällikkönä aloitti maaliskuun alussa kokenut kiertotalousosaaja Laura Kemppainen. Asiakkuuspäällikkönä Laura vastaa Syklon yritysasiakkaista sekä heille suunnattujen palvelujen kehittämisestä.

Laura tuo Sykloon laajan kokemuksen, joka on karttunut hänen 17-vuotisen uransa aikana Lassila & Tikanojalla erilaisissa jätehuollon tehtävissä. Taustalta löytyy kiertotalouden osaamista myynnistä, asiantuntijapalveluista ja tiimipäällikön tehtävistä. Erityisosaaminen on rakennuspuolen jätteissä. Aikaisemmassa työssään hän keskittyi muun muassa syntypaikkalajittelun kehittämiseen ja jätelain käytännön toteutukseen.

”Kiertotalous ja materiaalit muuttuvat nopeasti. Vieläkin on asioita, joita ei ole tullut aikaisemmin vastaan. Minua kiertotaloudessa kiehtoo se, että voi löytää uusia tapoja vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja yhteiskuntaan sekä saada materiaalit kiertoon”, Laura Kemppainen kertoo.

Laura liittyy innolla mukaan Syklon kiertotalousjoukkueeseen ja hän odottaakin, että pääsee mukaan kehittämään ja suunnittelemaan, miten asiat voidaan tehdä tulevaisuudessa entistäkin paremmin.

”Asiakkaat voivat olla minuun yhteydessä kaikista jätteiden sijoitukseen liittyvistä. Rakennus- ja purkujätteen sekä kaupan ja teollisuusjätteen lisäksi otamme vastaan muun muassa yksittäisiä kierrätysjakeita. Jos yrityksellä on esimerkiksi jokin uusi erilliskerätty jäteryhmä, kannattaa sen jatkohyödynnysmahdollisuudet kartoittaa meidän kanssamme”, Kemppainen toteaa.

Laura tulee tekemään tiivistä asiakasyhteistyötä kiertotalouspäällikkö Heikki Harju-Autin kanssa. Heikki vastaa jatkossakin kuntayhtiöistä sekä ulkomaan materiaalihankinnoista ja Lauran vastuualueella ovat yrityskentän asiakkaat, kuten esimerkiksi kuljetusyritykset.

”Laura Kemppaisen liittyminen Syklon tiimiin on merkittävä askel eteenpäin organisaatiomme kehittämisessä”, kommentoi Syklon kiertotalouspäällikkö Heikki Harju-Autti. ”Hänen laaja kokemuksensa ja intohimonsa kiertotaloutta kohtaan tuovat arvokasta osaamista ja näkemystä toimintaamme. Olemme innoissamme siitä, että Laura on mukana rakentamassa entistä kestävämpää tulevaisuutta yhdessä meidän kanssamme.”

Laura itse odottaa innolla mahdollisuutta vaikuttaa ja kehittää kiertotaloutta entistäkin parempaan suuntaan Syklon kanssa.

Toimistotyöntekijä Syklossa. Puhelin ja tietkone ihmisen kädessä.

Toimistot

Nahkatehtaankatu 2,
90130 Oulu

Pohjoisesplanadi 39,
00100 Helsinki

Jätteiden vastaanotto. Kaksi Syklon työntekijää nostaa jätettä.

Jätteiden vastaanotto

Ruskonseläntie 21,
90620 Oulu

Kerkkolankatu 40,
05800 Hyvinkää