Rekrytointi: Etsimme nyt tuotannon kehitysinsinööriä

Yksi Suomen kovimmista kiertotalousosaajista, Syklo Oy, etsii nyt tuotannon kehitysinsinööriä osaksi huipputiimiä.

Tuotannon kehitysinsinöörinä pääset kehittämään kunnossapitoa, tuottavuutta ja laatua jätteiden lajittelulaitoksella, joka käsittelee tällä hetkellä suurimman osan Pohjois-Suomen jätteistä – yli 100 000 tonnia vuodessa. Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja pääset tekemään merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa kestävän planeetan kehittymiseen. Vastuullasi on laitteiston ylläpito ja sen kehitys sekä näihin liittyvä talouspuoli, kuten budjetointi ja investointilaskelmat. Toimit kunnossapitojärjestelmän (Novi by Pinja) pääkäyttäjänä. Tulet osaksi kymmenen henkilön tuotantotiimiä ja tehtävässäsi raportoit lajittelulaitoksen tuotantopäällikölle.

Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai sähkö- ja automaatiopuolen töistä. Sinulla on aitoa mielenkiintoa alan uusimpia innovaatioita ja teknologioita kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää myös hands on -asennetta, sillä läsnäolosi lajittelulaitoksella on keskeistä. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa, ymmärrät myös talouslaskentaa ja olet aktiivinen tiedon etsijä ja soveltaja. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. AMK-insinööri tai DI) ja valmius toimia esihenkilönä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla rakentamassa parempaa huomista. Tulet osaksi mutkatonta ja asiantuntevaa työyhteisöä, jossa saat sekä vastuuta että vapautta täyttää tavoitteet. Tarjoamme käyttöösi toimivat työkalut työssäsi onnistumiseen, mahdollisuuden organisaation yhteisen bonusohjelman mukaiseen tulospalkkioon sekä muut kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Tule mukaan innostuneeseen ja osaavaan tiimiimme. Pyöräytetään yhdessä maailma paremmalle kiertoradalle. Jätä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi tiistaihin 3.10.2023 mennessä alla olevan painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Mika Turtia, 0440 615 620 (soittoajat to 21.9. klo 15-16, ti 26.9. klo.15-16 ja to 28.9. klo 15-16).

Syklon kiertotalousosaajat

Keitä ovat Syklon kiertotalousosaajat, joiden käsissä parempi huominen ja suurempi kiertotalousaste lepää?