Arvonnan säännöt: Osallistu ja voita 500 € arvoinen lahjakortti!

Arvonnan järjestäjä
Arvonnan järjestää Syklo Oy (jäljempänä myös ”Järjestäjä”).

Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus 
Arvontaan voivat osallistua ainoastaan yritysasiakkaat täyttämällä arvontalomakkeen la 31.8.2024 klo 23:59 mennessä. Arvontaan osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Palkinto 
Arvonnan palkinto on lahjakortti, joka oikeuttaa tuomaan Syklon Hyvinkään kiertotalouskeskittymään rakennus- ja purkujätettä 500 €:n (alv. 0 %) arvosta ilmaiseksi. Palkinto ei sisällä kuljetuksia, vaan jätteet tulee toimittaa Hyvinkään kiertotalouskeskittymään. Jätteitä vastaanotetaan ma-pe klo 7-16.

Arvonta suoritetaan ma 2.9.2024 niiden yritysten yhteyshenkilöiden kesken, jotka ovat osallistuneet arvontaan la 31.8.2024 klo 23.59 mennessä. Voittaja arvotaan satunnaisesti ja häneen otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Järjestäjällä on oikeus käyttää arvonnan voittaneen yrityksen nimeä, mahdollisia kuvia ja kommentteja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

Muutosoikeus
Arvonnan Järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä ilman eri ilmoitusta, mikäli Järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi. 

Syklon tietosuojaselosteet
Tutustu Syklon tietosuojaselosteisiin.